Over

Ontdek Casa di Collina

waar passie en smaak samenkomt

Welkom bij Casa di Collina, daar maakt u een culinaire reis met onze passie voor Italië, de warmte van samenzijn en liefde voor de smaken van de Italiaanse keuken. Wij zijn vier buurtgenoten uit ’s-Hertogenbosch en onze reis begint met een gedeelde waardering voor het goede leven en de rijke tradities van Italië.

In het midden van 2021 zijn we begonnen met het organiseren van bescheiden proeverijen rond onze keukentafel. Met toewijding en precieze aandacht, hebben we onze Arancello verder ontwikkeld tot een heerlijke likeur. Onze Arancello di Collina ontleent zijn naam ‘di Collina’ aan de plek waar het tot leven komt: op een kleine heuvel in de wijk Orthen, ‘s-Hertogenbosch.

Onze reis leidde ons naar de creatie van Arancello di Collina. Terwijl we speelden met het maken van diverse likeuren voor thuisgebruik, ontdekten we de onmiskenbare smaak van de sinaasappel als de perfecte basis voor een verfijnde likeur.  

Wat ooit begon als een hobby is nu onze trots geworden. Met oprechte vreugde delen we graag onze handgemaakte sinaasappellikeur met gelijkgestemden die het Bourgondische leven waarderen. In iedere fles Arancello di Collina vind je niet alleen een authentieke smaak, maar ook de liefdevolle inzet van de makers.

Wat het zo perfect maakt

Ingredënten

Graanalcohol

Biologische sinaasappels

Suiker

Water

aa

© 2020 Qode Interactive, All Rights Reserved